ROMMELFEST 2014

Vrijdag 24 januari ROMMELFEST, 4 bands

Piepende gitaren, snelle drums, ronkende bassen en schreeuwende mannen. Deze eerste editie van ROMMELFEST geeft B-Town jou de kans om kennis te maken met het wat ruigere werk. Van rock & roll tot punk, maakt niet uit, als het maar knalt.

Strange Sympathy trapt de avond af. Deze mannen zetten hun dagelijkse frustraties om in een aanstekelijke mix van heavy rock en punk. Harde drums, dikke baslijnen en scherpe gitaar riffs geïnspireerd door bands als ‘The Dirty Youth’, ‘Trapt’, ‘Godsmack’, ‘Daughtry’ en ‘AC/DC’.

This is Not OK, de zelfverklaarde grondleggers van het rommelpunk genre mogen zeker niet ontbreken op ‘Rommelfest’. Punk op zijn zatst.

Johnny Hooker serveert rock ‘n roll op compromisloze wijze, aan jullie de taak om deze onbarmhartige uitbarstingen van dit trio te verteren. Bloedgeile beats, gierende riffs, beukende baslijnen en dito lyrics. Denk aan ‘Johnny Cash’ tot ‘Good Riddance’ en alles daartussen waar een bekraste ziel in zit.

Deadbeats, deze speedrockers zullen op feestelijke wijze de avond afsluiten. Doe gek en schreeuw mee, “the ace of spades”. Geïnspireerd door bands als ‘Motörhead’, ‘Peter Pan Speedrock’, ‘Hellacopters’ en ‘Turbonegro’,

Mattie Mattstar zal de avond presenteren en van de nodige ontoepasselijke humor voorzien.
Dus wees gewaarschuwd, zet je schrap, en geniet, want dit belooft een waar festijn te worden!

Wanneer: Vrijdag 24 januari
Tijd: 20:00 – 01:00 uur
Entree: € 3,00
Voor: 14+

Reacties zijn gesloten.