Punkrock avond in B-town, Boxtel!

Op vrijdag 16 november start de ‘Drunkass Deadbeats, definitely Not ok!’ Noord-Brabant tour in Jongerencentrum B-Town te Boxtel. De drie rasechte punkbands Drunkass Delinquents, Deadbeats en This is Not OK zullen hun muzikale kunsten vertonen onder begeleiding van uw gastheer, de enige echte Mattie Mattstar! Kortom, een avond vol stevig rockend gerammel, slappe klets en natuurlijk lekker meebrullen onder het genot van voldoende bier.

Nieuw nieuw nieuw! Deze avond is niet alleen het begin van de tour maar een start van vele nieuwe ontwikkelingen;

Deadbeats is tot stand gekomen na een gedeeltelijke samenvoeging van punk bands The Smelly Cats en Rapaille. Deze rockers gaan al even mee en zullen ons deze avond laten horen waar hun nieuwe band toe in staat is.
Drunkass Delinquents heeft een nieuwe bezetting en ook voor hun zal dit de eerste avond zijn dat ze hun nieuwe gezicht tonen.
This is Not OK is bezig geweest aan een demo cd die deze avond voor een vriendenprijsje te koop zal zijn.

Kortom, zorg dat je erbij bent want deze nu al legendarische avond heeft heel wat moois in het vooruitzicht.

De entreekosten bedragen €3,-,de deuren gaan open om 20:00u en de eerste band zal de avond aftrappen om 21:00u.

See you there!

Reacties zijn gesloten.